Najlepša mesta za prosidbu na Zlatiboru

17mar

Najlepša mesta za prosidbu na Zlatiboru

Romantična prosidba u vazduhu – ne, nije reč o letu balonom u Kapadokiji, već nešto mnogo interesantnije.

Prosidba u romatičnoj kabini najduže panoramske gondole na svetu. Zlatiborska gondola je sa svojih devet kilometara dužine najduža, a po želji putnika može postati i najromatičnija na svetu. Posetioci mogu da odaberu vožnju u posebno dekorisanoj, romantičnoj kabini i provedu lepe i nezaboravne trenutke. Ukoliko, putujući iznad zlatiborskih pejzaža i Ribničkog jezera, uz čašu šampanjca i slatke zalogaje pred vašu izabranicu kleknete i izvadite prsten, verujemo da će to za oboje biti trenutak koji ćete pamtiti čitavog života.

 

Prosidba pod slapovima vodopada – gostiljski vodopad, koji se nalazi na svega 25 km udaljenosti od centra Zlatibora, prava je oaza netaknute prirode.

Pored toga što je jedno od omiljenih izletišta svih gostiju Zlatibora, može postati i mesto idealno za romatičnu prosidbu. Drvena platforma ispod vodopada, koja se savršeno uklapa u okolnu prirodu, pravo je mesto da pred svoju izabranicu prospete najlepše ljubavne stihove i klečeći je pitate da ceo život provedete zajedno.

 

„Staza ljubavi“ za nezaboravnu prosidbu

Kraljev trg i jezero u centru Zlatibora posle nedavne rekonstrukcije dobili su potuno nov izgled i mnoštvo zanimljivih sadržaja. Jedna od takvih je i „staza ljubavi“ koju tokom večernjih časova ukrašavaju projekcije romantičnih slika sa gobo projektora. Na šetalištu pored jezera, ukrašenog prskalicama i fontanama, pod zvezdanim zlatiborskim nebom, veridba ne može biti romantičnija.

 

Izvor: https://zlatiborskevesti.rs/najlepsa-mesta-za-prosidbu-na-zlatiboru-foto/