Sadržaj

CAFÉ RESTORAN

Savremeno opremljen, kapaciteta do 40 ljudi, café restoran hotela "MONS" nudi vam raznovrsnu ponudu za doručak. U toku celog dana na raspolaganju vam je bar sa mnogobrojnim alkoholnim i bezalkoholnim pićima. Sunčanim danima možete uživati i u našoj letnjoj bašti. U sklopu restorana nalazi se i udoban lobi gde možete popiti svoje omiljeno piće ili pročitati omiljeni časopis ili knjigu.

WELLNESS & SPA

Kako bi upotpunili svoj užitak, gostima su na raspolaganju usluge luksuznog SPA centra, koji raspolaže slanom sobom, parnim kupatilom, finskom aromatherapy saunom, toplom klupom i hidromasažnom kadom. Korišćenje spa centra ograničeno je na 90 minuta dnevno po osobi. Termin je potrebno rezervisati na recepciji hotela.

DETALJNIJE

KONFERENCIJSKA SALA

Novost u ponudi našeg hotela jeste moderna konferencijska sala opremljena najsavremenijom tehnologijom. Ukoliko želite da organizujete konferenciju, poslovni sastanak, seminar, prezentaciju, obuku ili team building, Mons Zlatibor kongresna sala predstavlja pravi izbor za Vas.

DETALJNIJE

VIRTUALNA TURA

ONLINE TURS

DEČIJA IGRAONICA

"MONS" Hotel & Apartments misli i na vaše najmlađe, pa vam tako pružaju i usluge dečije igraonice gde će se vaši dečaci i devojčice zabaviti i družiti sa svojim vršnjacima. U razigranoj atmosferi sigurnog i čistog prostora, vaša deca će moći da se igraju najrazličitijim igračkama, kao i da upoznaju ostale najmlađe goste hotela. Opremljena da obezbedi puno zanimacija i zabave za decu najmlađeg uzrasta, zabavište garni hotela Mons je idealno mesto gde vaša deca mogu uživati u raznim igricama prilagođenim njihovim godinama.

ZONA ZABAVE

Ukoliko ste se umorili od različitih aktivnosti na planini, možete se opustiti i zabaviti u našoj FUN zoni. Ovde možete sa svojim prijateljima ili članovima porodice odigrati partiju stonog tenisa ili air hokeja, ili sami, odnosno u društvu uživati u omiljenoj video igri na najsavremenijoj konzoli. Fun zona je, takođe, i savršeno mesto za upoznavanje ostalih gostiju hotela. Pretvorite boravak u hotelu „MONS“ u nezaboravno druženje sa novim poznanicima i odmerite snage u najpopularnijim igrama u našoj Fun zoni.

MASAŽA

Masaža je terapijsko umeće, veština funkcionalnog dodira kojoj je cilj postizanje dobrog zdravlja i relaksacije. Pozitivna dejstva masaže su mnogobrojna – pozitivno utiče na nervni stistem, kožu, kosti i kardiovaskularni sistem.  U našoj ponudi su brojne masaže, koje će vas osloboditi stresa, relaksirati i pripremiti za duge šetnje po Zlatiboru.

TERETANA

Savremeni način života zna vrlo često da bude nemilosrdan, tako da je fitness kao najpristupačniji i najrasprostranjeniji oblik rekreacije veoma delotvorno deluje na kompletan organizam, a veoma je važno istaći i njegovo antistresno dejstvo.  Opremljena najsavremenijim fitness spravama i rekvizitima, teretana u sklopu garni hotela "MONS" pomoći će vam da ostanete fit i u formi za različite fizičke aktivnosti na planini, kao i da unapredite svoj zdravstveni status.