Омладински културни центар на Златибору

30jul

Омладински културни центар на Златибору

Омладински културни центар на Златибору ће ускоро почети са радом

 

Радови на изградњи омладинског културног центра на Златибору у пуном су јеку. Заменик председника општине Чајетина Арсен Ђурић, најавио је да ћe , за Нову Годину, почети са радом библиотека,смештајни капацитети, канцеларије за општинску управу, инспекцијске службе и омладинска удружења.

 

„Сала за позоришне представе и биоскопске пројекције ће почети са радом за наредну летњу туристичку сезону, обзиром да је неопходно набавити савремену опрему. То је један заиста велики мултифункционалан објекат са преко 2000 м² који је заиста недостајао Златибору, за организацију различитих културних догађаја и манифестација, посебно у зимском периоду јер до сада нисмо имали адекватан простор.”, истиче заменик председника Општине.

 

„Мислим да ће објекат бити понос Златибора и читаве Чајетине.“, додаје Ђурић.

 

Општина Чајетина и ове године наставила је са инфраструктурним улагањима,тако да су уређени паркови и постављене нове теретане на отвореном. У плану је уређење речног корита реке Обудојевице где ће бити направљен парк, а једна од највећих инвестиција која ће туристичку понуду Златибора подићи на још већи ниво је изградња Златиборске гондоле.

.

 

Izvor: www.zlatiborpress.rs