Zimski sadržaji u Dino parku

1jan

Zimski sadržaji u Dino parku

Dino i avantura park na Zlatiboru tokom novogodišnjih praznika bio je veoma dobro posećen iako pojedini zimski sadržaji, planirani za ovu zimsku sezonu, zbog nedostatka snega, nisu bili pušteni u funkciju.

 

Dino i avantura park, kao što se i moglo očekivati, privukao je veliku pažnju turista, posebno najmlađih koji su uživali u mnoštvu ponuđenih sadržaja. Posebno raduje činjenica da je tokom proteklih dana vladalo i veliko interesovanje za kupovinu porodičnih karata, koje su po veoma pristupačnoj ceni mogli kupiti meštani opštine Čajetina. Do sada ih je prodato oko 150.

„Poseta je bila dosta velika. Želim da naglasim da smo imali dosta stranaca, rekla je menadžerka Dino parka, Milica Zec.

Dodaje da zimski sadržaji još uvek nisu stavljeni u funkciju, što im je itekako poremetilo planove:

„Radovi su još u toku i do kraja iduće nedelje imaćemo pripremljene sve zimske sadržaje koje smo planirali za ovu turističku sezonu. To su: tjubing, klizalište, sankalište, ski škola i motorne sanke. Trenutno se radi tjubing i ski škola. Sankalište je gotovo a klizalište će biti otvoreno do kraja nedelje, tako da posetioce očekuje pregršt novih zanimljivih sadržaja“.

 

Izvor:zlaiborpress.rs/Dragana Rosić