Kongresna sala

11nov

Kongresna sala

Novost u ponudi našeg hotela jeste moderna kongresna sala opremljena najsavremenijom tehnologijom. Ukoliko želite da organizujete konferenciju, poslovni sastanak, seminar, prezentaciju, obuku ili team building, Mons Zlatibor kongresna sala predstavlja pravi izbor za Vas.

 

Klimatizovan prostor elegantnog enterijera pruža udobnost i potreban mir za održavanje svih poslovnih događaja. Kapacitet sale je do 40 mesta i fleksibilna je za najrazličitije postavke, u skladu sa Vašim željama. Na raspolaganju Vam je uslužni laptop, ozvučenje, flip chart, kao i najsavremenija interaktivna smart tabla sa projektorom koja će svaki Vaš kongres ili seminar učiniti vrlo efikasnim i produktivnim. Cela sala je pokrivena brzim bežičnim internetom, a po potrebi možete koristiti i usluge štampanja, kopiranja i faksa na recepciji potpuno besplatno. Sastanke možete održati na dnevnom svetlu, dok se po potrebi cela sala može i zamračiti.

 

Kako biste se osvežili i napunili energijom tokom sastanka, nudimo Vam i raznovrstan izbor hrane i pića. Po dogovoru, hrana i piće mogu se poslužiti u odgovarajuće vreme po Vašoj želji (švedski sto, bife, klasičan meni – Vi recite, mi ispunjavamo).

 

Prenesite svoje sastanke kod nas i spojite posao i odmor!