CAFÉ RESTORAN

Savremeno opremljen, kapaciteta do 40 ljudi, café restoran hotela „MONS“ nudi vam doručak (07:30-10:30) i večeru (17:30-20:30) na bazi švedskog stola. U toku celog dana na raspolaganju vam je bar sa mnogobrojnim alkoholnim i bezalkoholnim pićima. Sunčanim danima možete uživati i u našoj letnjoj bašti. U sklopu restorana nalazi se i udoban lobi gde možete popiti svoje omiljeno piće ili pročitati omiljeni časopis ili knjigu.

WELLNESS & SPA

Kako bi upotpunili svoj užitak, gostima su na raspolaganju usluge luksuznog SPA centra, koji raspolaže slanom sobom, parnim kupatilom, finskom aromatherapy saunom, toplom klupom i hidromasažnom kadom. Korišćenje spa centra ograničeno je na 90 minuta dnevno po osobi. Termin je potrebno rezervisati na recepciji hotela. Radno vreme SPA centra je svakog dana od 11:00-22:00h. Deca mlađa od 12 godina moraju obavezno biti pod nadzorom roditelja.

Slana soba – Svoj imunitet, kao i fizičko i psihičko zdravlje možete ojačati u našoj slanoj sobi urađenoj po najvišim standardima. Slana soba je kombinacija jonizovanog kiseonika i slanog rastvora napravljenog od soli iz Mrtvog mora koji daje efekat klime koja stimuliše i deluje slično klimi Mrtvog mora. Ova klima omogućava organizmu da se relaksira i oslobađa stresa. Samo nakon 20 minuta, osećaćete se osveženo kao da ste upravo bili u šetnji duž morske obale. Slana soba predstavlja idealnu simbiozu wellness-a i medical wellness-a. Pozitivno dejstvo Slane sobe u pogledu redukcije stresa je naučno dokazano.

Parno kupatilo – Drevna vrsta kupatila koje vodi poreklo još iz rimskog doba. Naročito se preporučuje u slučajevima: bronhijalne astme, bronhitisa, problema gornjih disajnih puteva, kašlja, promuklosti, iskašljavanja (posebno uz pomoć eteričnih ulja), bolnog kretanja zglobova. Parna kupatila pomažu da se prevaziđu stresovi svakodnevnog života, da se opustite i steknete novu snagu i poboljšate opšte fizičko i mentalno zdravlje. Pored toga, parno kupatilo može biti i dobra vrsta zabave.

Finska sauna – Osim opuštajućeg, ova sauna ima i lekovito dejstvo na telo i kožu jer podstiče izbacivanje toksina iz organizma. Temperatura koja ide i do 110°C i vlažnost vazduha od 5-15% čine da se vaše telo oslobodi štetnih materija i ubrza metabolizam. Osim poboljšanja fizičkog i psihičkog zdravlja, finska sauna će vam pomoći i da se relaksirate i oslobodite stresa. U našoj finskoj sauni možete uživati i u opuštajućoj aroma terapiji.

Topla klupa – Idealna za opuštanje posle saune ili slanog kupatila. Svaki model sadrži termostat koji kontroliše temperaturu sedećeg dela na idealan opseg od 37-40°C.

Hidromasažna kada – Visoko kvalitetna hidromasažna kada modernog dizajna pomaže vam u: poboljšanju cirkulacije, relaksaciji napetih mišića, otklanjanju stresa i anksioznosti, oporavku od povreda, smanjenju nivoa šećera u krvi, kao i u oslobođenju od tenzije, boljem snu i stvaranju osećaja zadovoljstva.

KONFERENCIJSKA SALA

Novost u ponudi našeg hotela jeste moderna konferencijska sala opremljena najsavremenijom tehnologijom. Ukoliko želite da organizujete konferenciju, poslovni sastanak, seminar, prezentaciju, obuku ili team building, Mons Zlatibor kongresna sala predstavlja pravi izbor za Vas.

Klimatizovan prostor elegantnog enterijera pruža udobnost i potreban mir za održavanje svih poslovnih događaja. Kapacitet sale je do 40 mesta i fleksibilna je za najrazličitije postavke, u skladu sa Vašim željama. Na raspolaganju Vam je uslužni laptop, ozvučenje, flip chart, kao i najsavremenija interaktivna smart tabla sa projektorom koja će svaki Vaš kongres ili seminar učiniti vrlo efikasnim i produktivnim. Cela sala je pokrivena brzim bežičnim internetom, a po potrebi možete koristiti i usluge štampanja, kopiranja i faksa na recepciji potpuno besplatno. Sastanke možete održati na dnevnom svetlu, dok se po potrebi cela sala može i zamračiti.

Kako biste se osvežili i napunili energijom tokom sastanka, nudimo Vam i raznovrstan izbor hrane i pića. Po dogovoru, hrana i piće mogu se poslužiti u odgovarajuće vreme po Vašoj želji (švedski sto, bife, klasičan meni – Vi recite, mi ispunjavamo).

Prenesite svoje sastanke kod nas i spojite posao i odmor!

MASAŽA

Masaža je terapijsko umeće, veština funkcionalnog dodira kojoj je cilj postizanje dobrog zdravlja i relaksacije. Pozitivna dejstva masaže su mnogobrojna – pozitivno utiče na nervni stistem, kožu, kosti i kardiovaskularni sistem. U današnjem modernom vremenu masaža je predstavljena kao savršen pristup kompletnoj terapiji tela uma i duha. U našoj ponudi su brojne masaže, koje će vas osloboditi stresa, relaksirati i pripremiti za duge šetnje po Zlatiboru.

TERETANA

Savremeni način života zna vrlo često da bude nemilosrdan, tako da je fitness kao najpristupačniji i najrasprostranjeniji oblik rekreacije veoma delotvorno deluje na kompletan organizam, a veoma je važno istaći i njegovo antistresno dejstvo. Otkriveno je da su nivo holesterola i masti u krvi značajno niži kod gosoba koje vežbaju u kontinuitetu. Opremljena najsavremenijim fitness spravama i rekvizitima, teretana u sklopu garni hotela „MONS“ pomoći će vam da ostanete fit i u formi za različite fizičke aktivnosti na planini, kao i da unapredite svoj zdravstveni status.

DEČIJA IGRAONICA

„MONS“ Hotel & Apartments misli i na vaše najmlađe, pa vam tako pružaju i usluge dečije igraonice gde će se vaši dečaci i devojčice zabaviti i družiti sa svojim vršnjacima. U razigranoj atmosferi sigurnog i čistog prostora, vaša deca će moći da se igraju najrazličitijim igračkama, kao i upoznati ostale najmlađe goste hotela. Opremljena da obezbedi puno zanimacija i zabave za decu najmlađeg uzrasta, zabavište garni hotela Mons je idealno mesto gde vaša deca mogu uživati u raznim igricama prilagođenim njihovim godinama. Dok gledate kako vaše dete uživa u raznim igricama, vi uživajte u kafi i piću, kao i u druženju sa drugim mamama i tatama.

ZONA ZABAVE

Ukoliko ste se umorili od različitih aktivnosti na planini, možete se opustiti i zabaviti u našoj FUN zoni. Ovde možete sa svojim prijateljima ili članovima porodice odigrati partiju stonog tenisa ili air hokeja, ili sami, odnosno u društvu uživati u omiljenoj video igri na najsavremenijoj konzoli. Fun zona je, takođe, i savršeno mesto za upoznavanje ostalih gostiju hotela. Pretvorite boravak u hotelu „MONS“ u nezaboravno druženje sa novim poznanicima i odmerite snage u najpopularnijim igrama u našoj Fun zoni.