Novogodišnji nastupi

1nov

Novogodišnji nastupi

Zlatibor će tokom predstojećih novogodišnjih praznika svojim gostima ponuditi vrhunski zabavni program. Biće to na najposećenijoj planini još jedna Nova godina za pamćenje, sadržajnija nego prethodne.

Čak četiri izuzetna koncerta organizuju se tokom četiri novogodišnje večeri na Kraljevom trgu. Praznična euforija na pozornici kraj „Zlatnog bora” počinje u petak 29. decembra u večernjim satima, nastavlja 30. i 31. uveče, kao i 1. januara, uz vrhunske izvođače i bendove.

“Najpre se 29. decembra uveče na Kraljevom trgu održava koncert Riblje čorbe, to je poklon Zlatiboru od subotičke kompanije Pionir (vlasnika hotela Tornik ) povodom 100 godina postojanja. Zatim 30. decembra uveče ovde pred publiku na otvorenom izlazi Toni Cetinski. Za doček Nove 2018. godine na Kraljevom trgu je predviđen koncert Jelene Tomašević, a najluđu noć će uveličati i nastup trubačkog orkestra Marka Gligorijevića kao i raskošan vatromet. Zanimljivo će na ovoj pozornici biti i 1. januara kada nastupa Leksington bend“, rekao je direktor TO Zlatibor Vladimir Živanović”.

Organizatori ovih programa, opština Čajetina i Turistička organizacija Zlatibor, obećavaju sjajan provod na najlepšoj planini u Srbiji koja će tokom novogodišnjih praznika biti prepuna gostiju, najavio je Živanović.

 

Izvor: TO Zlatibor